,

ZVEZDA GF

Zvezda
Availability:

Нема на залиха


 • Моќност: 16 kW
 • Нето тежина: 125 кг
 • Димензии: 1020x550x605mm
 • Kвадратура на загревање:  72 m2

21.750 ден

Бренд

Моќност

16 kW

Тип на камин

Камин на дрва, Камин со фурна

 • Моќ: 16 kW
 • Погоден за простории до 72 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 1020x550x605mm
 • Тежина : 72 кг
 • Вид гориво: дрво, брикети, јаглен
 • Боја: црна
 • Преграда за чување  суви и влажни дрва