,

Алфаплам Ф80мм (Сет)

Alfa Plam

 • Димна цевка од Ф80мм
 • Димна цевка Ф80мм x2 (1000mm)
 • Розетна Ф80мм x1
 • Димна цевка Ф80мм x1 (250mm)
 • Колено Ф80мм x1 ( 90o)
 • Димни цевка Ф80мм „Т“ рачва со ревизија x1
 • Кондезационо лонче Ф80мм x1

6.150 ден

Бренд

 • Димна цевка од Ф80мм
 • Димна цевка Ф80мм x2 (1000mm)
 • Розетна Ф80мм x1
 • Димна цевка Ф80мм x1 (250mm)
 • Колено Ф80мм x1 ( 90o)
 • Димни цевка Ф80мм „Т“ рачва со ревизија x1
 • Кондезационо лонче Ф80мм x1