,

Vivax ACP-21COFM60 AERI + 3x ACP-07CIFM21 AEMI/I2

Vivax

 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A++ (6.5/4.0)
 • Максимален капацитет на ладење:6830 W
 • Максимален капацитет на греење:6590 W
 • Работна температура:од -20   до 50 
 • Маса надворешна единица:46.8 kg
 • Фреон:R32
 • Димензии: 845 x 363 x 702 mm
 • Гаранција:3 години

87.990 ден

Vivax ACP-21COFM60 AERI + 3x ACP-07CIFM21 AEMI/I2 Multi Split

VIVAX ACP-21COFM60 AERI (Надворешна единица)

 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A++ (6.5/4.0)
 • Максимален капацитет на ладење:6830 W
 • Максимален капацитет на греење:6860 W
 • Просечна моќност:6150/6590 W
 • Влезна моќност ладење:1900 W
 • Влезна моќност греење:1770 W
 • Ниво на бучава:57.5 db
 • Работна температура:од -20   до 50 
 • Маса надворешна единица:46.8 kg
 • Фреон:R32
 • Димензии: 845 x 363 x 702 mm
 • Гаранција:3 години

VIVAX ACP-07CIFM21 AEMI/I2 (Внатрешни единици)

 • Просечна моќност на ладење:7000BTU(2.051kW)
 • Просечна моќност на греење:8000BTU (2.344kW)
 • Mаса внатрешна единица: 7.5kg
 • Максимален проток на воздух: 520m3/h

 

Бренд

Боја

Бела

Моќност

6 kW

Енергетска ефикасност

A++