,

ALFA-PLAM SG 122.55.13 G6-R

Alfa Plam
Availability:

Нема на залиха


  • Eнергетска класа:C
  • Капацитет на рерната:70L
  • Димензии:550x600x850 mm

16.200 ден

Нема на залиха

Бренд

Тип на плоча

комбинирана плоча

Ширина

55cm

-две електрични грејни  плочи за готвење – 7 положби (о 145mm, о 180mm)

-една експрес грејна плоча

-два пламеника (1000W и 3000W)

-вграденена електрична запалка за палење на пламениците

-конвенционална рерна –шест начини на делување на рерната (осветлување на рерната, долен греач, горен греач, инфра греач)

-двојно стакло на рерната

-можност за самочистење на рерната

-вертикална решетка – држач на хоризонталната решетка и тепсијата

-хоризонтална решетка – особено погодна за скара

-длабока тепсија – погодна за печење на леб и поголеми парчиња месо

-можност за поставување на тепсијата на три нивоа во рерната

-фиока за тепсијата

-капак за шпоретот