,

ALFA PLAM KSILA AIR 8 kW

Alfa Plam
Availability:

Нема на залиха


 • Капацитет: 8 kW
 • Површина на загревање:51 m2
 • Димензии:961x251x1026 mm
 • Капацитет на резервоарот за пелет:18 kg

77.690 ден

Нема на залиха

Бренд

Моќност

8 kW

 • Печката е од дебели лимови со челична врата со дебелина на лимот од 3мм
 • Специjално челично ложиште од огноотпорнен челик кој овозможува долг век на траење
 • Комората изградена од челичен лим со дебелина од 3mm
 • Сите вградени елементи(електромотор за дозирање на пелет, ладење на печката,внесување на свеж воздух за согорување, електроника со дисплеј, запалка, итн) се производи од реномирани светски производители
 • Голем капацитет на резервоарот за пелет (18кг)
 • Обвивката изградена од челичен лим дебелина на ѕид од 5mm и 3mm
 • Површинска заштита: фарбање (350°C) и лакирање (150°C)
 • Животен век на траење на призводот 15-20год