-4%
, ,

BEKO B3RCNA404XBR

Beko

 • NoFrost, HarvestFresh
 • Енергетска класа:Е
 • Нето капацитет:355L
 • Капацитет на замрзнување:6-24kg/h
 • Димензии:203.5×59.5×66.3cm

35.390 ден 36.990 ден

 • NoFrost
 • HarvestFresh
 • LED осветлување®
 • Енергетска класа:Е
 • Нето капацитет:355L
 • Капацитет на замрзнување:6-24kg/h
 • Капацитет на фрижидерот:249L
 • Капацитет на замрзнувачот:106L
 • SmoothFit
 • Еко режим
 • CoolRoom
 • Реверзибилна врата
 • Режим на одмор
 • Потрошувачка на енергија годишно:256kWh
 • Потрошувачка на енергија дневно:0.94kWh
 • Аларм за отворена врата
 • Ниво на бучава:37dB
 • Димензии:203.5×59.5×66.3cm
Бренд

Ширина

60cm

Висина на фрижидер

202cm

Енергетска ефикасност

E