-6%
, ,

BEKO B3RFNE314W

Beko

  • No Frost
  • ProSmart инвертер компресор
  • Енергетска класа:Е
  • Капацитет на замрзнувач: 286L
  • Потрошувачка на енергија годишно:250kWh
  • Потрошувачка на енергија дневно:0.61kWh
  • Автономија: 9h
  • Ниво на бучава:38dB
  • Димензии:186.5×59.7×70.9cm

33.990 ден 35.990 ден

  • No Frost
  • ProSmart инвертер компресор
  • Енергетска класа:Е
  • Капацитет на замрзнувач: 286L
  • Потрошувачка на енергија годишно:250kWh
  • Потрошувачка на енергија дневно:0.61kWh
  • Автономија: 9h
  • Ниво на бучава:38dB
  • Димензии:186.5×59.7×70.9cm
Бренд

Ширина

60cm