-4%
, ,

BEKO B3WFT59225W

Beko

 • Енергетска класа: А
 • Капацитет: 9kg
 • Вртежи:1200 врт./min
 • Програми:15
 • ProSmart инвертер мотор

23.990 ден 24.990 ден

 • ProSmart инвертер мотор
 • Енергетска класа:А
 • Полнење:фронтално
 • Капацитет:9kg
 • Вртежи:1200 врт./min
 • Програми:15
 • Дигитален дисплеј
 • AquaWave®
 • Функција: Fast+
 • Функција: AntiCrease+®
 • SteamCure®
 • Потрошувачка на вода: 48L
 • Потрошувачка на електрична енергија: 49 kWh
 • Ниво на бучава:72dB
 • XL врата
 • Вид на конекција HomeWhiz®: bluetooth
 • Daily Xpress / Xpress Super Short
 • StainExpert
 • OptiSense
 • Барабан од нерѓосувачки челик
 • Детско заклучување
 • Заштита од прелевање
 • Автоматско прилагодување на водата
 • Димензии:84.5x60x58cm
Бренд

Брзина на центрифуга

1200

Капацитет(kg)

9kg

Инвертер мотор

Да

Енергетска ефикасност

A