-18%
, ,

BEKO BBIM 18302BCSE

Beko

 • Енергетска класа:А+
 • Капацитет на фурната:72L
 • 9 Функции
 • Каталитичко самочистење
 • Димензии:60х60х57cm

17.990 ден 21.990 ден

 • Фурна за вградување
 • LED дисплеј
 • Енергетска класа:А+
 • Капацитет на фурната:72L
 • 9 Функции
 • AeroPerfect
 • SteamShine®
 • 3D готвење
 • SoftClose® затворање на вратата
 • Контроли на допир
 • Халогенско осветлување
 • Cool Door
 • Функција за одмрзнување
 • Вентилатор
 • Електрична скара
 • Каталитичко самочистење
 • Димензии:60х60х57cm
Бренд