-9%
, ,

BEKO BBSE 17350 BD

Beko

 • LED Display
 • Енергетска класа:A
 • Капацитет на фурната:72L
 • 6 функции
 • Механички контроли

27.390 ден 29.990 ден

 • Вграден шпорет
 • LED Display
 • Енергетска класа:A
 • Капацитет на фурната:72L
 • 6 функции
 • Механички контроли
 • Заштита за децата
Бренд