, ,

BEKO BBSM 12300 XD

Beko
Availability:

Нема на залиха


 • Енергетска класа:А
 • Капацитет на фурната:72L
 • Димензии :60x56x55cm

29.990 ден

 • Сет релна + плотна
 • LED Display – Touchcontrol
 • Мултифункционална
 • Енергетска класа:А
 • Капацитет на фурната:72L
 • Програми:8
 • Чистење со пареа: SteamShine®
 • Нерѓосувачки челик
 • Дигитален тајмер
 • Функција за одмрзнување
 • Повеќе димензионално готвење
 • Електрична скара
 • Вентилаторско греење
 • Индикатор за преостаната топлина
 • Вентилатор
 • Детско заклучување
 • Димензии:60x56x55cm
Бренд