-14%
, ,

BEKO BDIN 25323

Beko

 • Енергетска класа:D
 • Капацитет:15 сета
 • 5 програми
 • Ниво на бучава:42dB
 • Димензии:81.8×59.8x55cm

21.490 ден 24.990 ден

 • Вградна машина за садови
 • Автоматско отворање на вратата
 • SteamGlass® – чаши без траги од вода
 • Hygiene Intense функција
 • SteamGloss
 • Енергетска класа:D
 • Капацитет:15 сета
 • 5 програми
 • Одложен старт
 • LED дисплеј
 • Потрошувачка на вода по циклус:9.9L
 • Ниво на бучава:45dB
 • Димензии:81.8×59.8x55cm
Бренд

Ширина

60cm