-14%
, ,

BEKO BKS1420

Beko

 • Моќност:2100W
 • Капацитет на вреќа:3L
 • Телескопска цевка
 • Опција платнена и хартиена вреќа
 • Индикатор за полна кеса
 • Микро филтер

4.890 ден 5.690 ден

Бренд

Моќност

2100W

тип на правосмукалка

Боја

Златна

 • Моќност:2100W
 • Капацитет на вреќа:3L
 • Телескопска цевка
 • Опција платнена и хартиена вреќа
 • Индикатор за полна кеса
 • Микро филтер