-11%
, ,

BEKO BMGB 25332 BG

Beko

  • Вградна микробранова печка
  • Touch control
  • LCD дисплеј
  • Дигитален тајмер
  • Мени за автоматско готвење
  • Функции на скара
  • Автоматско одмрзнување
  • Максимална моќност:900 W
  • Моќност на скара:1000W
  • Капацитет:25L
  • Брз почеток
  • Дигитален тајмер
  • ChildLock

15.990 ден 17.990 ден

  • Вградна микробранова печка
  • Touch control
  • LCD дисплеј
  • Дигитален тајмер
  • Мени за автоматско готвење
  • Функции на скара
  • Автоматско одмрзнување
  • Максимална моќност:900 W
  • Моќност на скара:1000W
  • Капацитет:25L
  • Брз почеток
  • Дигитален тајмер
  • ChildLock

   

Бренд