, ,

BEKO BSE21100B

Beko
Availability:

Нема на залиха


 • Енергетска класа: А
 • Волумен: 71L
 • Димензии: В х Ш х Д: 57.5 х 59.5 х 59.5 cm

23.990 ден

 • Број на функции : 6
 • Тип на дисплеј :  Механички тајмер
 • Волумен на главната шуплина :  71 L
 • Класа на енергетска ефикасност на главната шуплина :  A
 • Чистење на пареа:   SteamShine
 • Начин на отворање на вратата  : Паѓачко
 • Тип на површина за готвење:   Витроцерамичен
 • Конфигурација на горилник:   4 витроцерамски зони
 • Боја:   Црна
Бренд