-7%
, ,

BEKO BSSA315K3SN

Beko

 

 • Енергетска класа:F
 • Нето капацитет:309L
 • Потрошувачка на енергија годишно:142kWh
 • Димензии:177.5x54x54.5cm

24.990 ден 26.990 ден

  • Led Illumination®
  • Реверзибилна врата
  • Решетка за шишиња
  • Стаклени полици со висока отпорност
  • Енергетска класа:F
  • Нето капацитет:309L
  • Потрошувачка на енергија годишно:142kWh
  • Дневна потрошувачка на енергија:0.4kWh
  • Ниво на бучава:36dB
  • Димензии:177.5x54x54.5cm
Бренд

Ширина

55cm

Висина на фрижидер

од 120 до 180 cm