-7%
, ,

BEKO CF 200 WN

Beko

 • Енергетска класа:F
 • Нето капацитет:200L
 • Димензии: 84.5×90.5×54.5cm

13.990 ден 14.990 ден

 • ProSmart™ инвертер мотор
 • Енергетска класа:F
 • Нето капацитет:200L
 • Капацитет на замрзнување:10kg/24h
 • Автономија без електрична енергија:24h
 • Потрошувачка на енергија дневно:0.7kWh
 • Потрошувачка на енергија годишно:288kWh
 • Максимална амбиентална температура: 38 ° С
 • Минимална амбиентална температура: 10°C
 • Ниво на бучава:40 dBA
 • Димензии:84.5×90.5×54.5cm
Бренд