,

BEKO DFS05024X

Beko
Availability:

Нема на залиха


 • Енергетска класа:Е
 • Капацитет:10 сета
 • Димензии:85x45x60cm

19.990 ден

Нема на залиха

 • Енергетска класа:Е
 • Капацитет:10 сета
 • 5 програми
 • Одложен старт
 • WaterSafe™
 • Потрошувачка на вода по циклус:11.9L
 • Потрошувачка на вода по циклус:0.8kW
 • Ниво на бучава:49dB
 • Димензии:85x45x60cm
Бренд

Ширина

45cm