, ,

BEKO DIN 26423

Beko
Availability:

Нема на залиха


 • Енергетска класа:A++
 • Капацитет:14 сета
 • 6 програми
 • Ниво на бучава:46dB
 • Димензии:81.8×59.8x55cm

23.990 ден

 • Вградна машина за садови
 • Енергетска класа:A++
 • Капацитет:14 сета
 • 6 програми
 • Брзо + – 3 пати побрзо чистење
 • SoftTouch
 • Одложен старт
 • LED дисплеј
 • AquaIntense®
 • Ефикасно сушење
 • SteamGlass® – чаши без траги од вода
 • GlassShield – Систем за нега на стакло
 • Сензор за нечистотија
 • Систем за сушење
 • LedSpot – Индикаторно светло за статусот
 • Заштита на безбедноста на децата
 • Потрошувачка на вода по циклус:11L
 • Потрошувачка на вода годишно:2660L
 • Потрошувачка на енергија по циклус:0.9kWh
 • Потрошувачка на енергија годишно:266kWh
 • Ниво на бучава:46dB
 • Димензии:81.8×59.8x55cm
Бренд

Инвертер мотор

Да, Не

Ширина

60cm