-12%
, ,

BEKO DIS35023

Beko

 • Енергетска класа:E
 • Капацитет:10 сета
 • Димензии:81.8×44.8x55cm

19.390 ден 21.990 ден

 • Енергетска класа:E
 • Капацитет:10 сета
 • 5 програми
 • Одложен старт:(3h / 6h / 9h)
 • LED екран
 • Quick & Shine®
 • Clean & Shine™
 • WaterSafe+™
 • Број на прскалки:2
 • Потрошувачка на вода по циклус:11.9L
 • Потрошувачка на вода годишно:3332L
 • Потрошувачка на енергија по циклус:0.755kWh
 • Потрошувачка на енергија годишно:211kWh
 • Ниво на бучава:49dB
 • Димензии:81.8×44.8x55cm
Бренд

Инвертер мотор

Не

Ширина

45cm