-19%
, ,

BEKO DS 8312 PX

Beko

 • Енергетска класа:A+
 • Капацитет:8kg
 • 15 програми

25.990 ден 31.990 ден

 • Сушара
 • Heat Pump
 • AquaWave®
 • Енергетска класа:A+
 • Капацитет:8kg
 • 15 програми
 • Одложен старт
 • Сензор за сушење
 • Дигитален дисплеј
 • Child Lock
 • Индикатор за работниот програм
 • Индикатор за чистење на филтерот
 • Потрошувачка на енергија:297kWh
 • Ниво на бучава:65dB
 • Димензии:84.6×59.7×56.8cm
Бренд

Капацитет(kg)

8kg

Енергетска ефикасност

A+

 • Сушара
 • Heat Pump
 • AquaWave®
 • Енергетска класа:A+
 • Капацитет:8kg
 • 15 програми
 • Одложен старт
 • Сензор за сушење
 • Дигитален дисплеј
 • Child Lock
 • Индикатор за работниот програм
 • Индикатор за чистење на филтерот
 • Потрошувачка на енергија:297kWh
 • Ниво на бучава:65dB
 • Димензии:84.6×59.7×56.8cm