-13%
, ,

BEKO DSN28520X

Beko

 • Енергетска класа:E
 • Капацитет:15 сета
 • Димензии:81.8x60x57cm

25.990 ден 29.990 ден

 • Енергетска класа:E
 • Капацитет:15 сета
 • 8 програми
 • Одложен старт
 • LCD екран
 • 3 пати побрзо чистење
 • SteamGloss®
 • GlassShield®
 • InnerClean®
 • WaterSafe + ™
 • Активно сушење на воздух
 • Потрошувачка на вода по циклус:9.5L
 • Потрошувачка на вода годишно:2660L
 • Потрошувачка на енергија по циклус:0.965kWh
 • Потрошувачка на енергија годишно:270kWh
 • Ниво на бучава:44dB
 • Димензии:81.8x60x57cm
Бренд

Ширина

60cm