-23%
,

BEKO DVN 05320 W

Beko

 • Енергетска класа:E
 • Капацитет:13 сета
 • Димензии:85x60x60cm

16.990 ден 21.990 ден

 • Енергетска класа:E
 • Капацитет:13 сета
 • 5 програми
 • Одложен старт
 • LCD екран
 • Флексибилно полуоптоварување
 • Индикатор
 • WaterSafe™
 • Прскалки:2
 • Потрошувачка на вода по циклус:12.9L
 • Потрошувачка на вода годишно:3612L
 • Потрошувачка на енергија по циклус:0.937kWh
 • Потрошувачка на енергија годишно:262kWh
 • Ниво на бучава:49dB
 • Димензии:85x60x60cm
Бренд

Ширина

60cm