-7%
, ,

BEKO FSE64320DS

Beko

 • Eнергетска класа:A
 • Капацитет на рерната:66L
 • 2 рингли+2 плин
 • 6 функции на рерната
 • Механички контроли
 • Дигитален тајмер
 • Димензии:85х60х60cm

16.790 ден 17.990 ден

Бренд

Тип на плоча

комбинирана плоча

Ширина

60cm

 • Eнергетска класа:A
 • Капацитет на рерната:66L
 • 2 рингли+2 плин
 • 6 функции на рерната
 • Механички контроли
 • Дигитален тајмер
 • Димензии:85х60х60cm