-7%
, ,

BEKO GNO46623XBR

Beko

 • NeoFrost ™ двојно ладење
 • Harvest Fresh
 • Енергетска класа:D
 • Нето капацитет:466L
 • Димензии: 180x79x73c

49.990 ден 53.990 ден

 • Side-by-Side фрижидер
 • NeoFrost ™ двојно ладење
 • Harvest Fresh
 • Енергетска класа:D
 • Нето капацитет:466L
 • Електронска контрола
 • Icebox
 • Стаклени полици
 • LED осветлување
 • Звучен сигнал за отворена врата
 • Заклучување за деца
 • Дигитален екран
  Ниво на бучава: 39dB
 • Димензии: 180x79x73cm
Бренд

Ширина

80cm

Висина на фрижидер

од 120 до 180 cm

Енергетска ефикасност

D