-11%
,

BEKO HCA62640W

Beko
Availability:

Нема на залиха


 • Aспиратор
 • Моќност:150W
 • Капацитет:577m3/h
 • Мотор:1
 • Брзини:3
 • Алуминиумски филтер
 • Осветлување:2
 • Широчина:60cm
 • Боја : бел

15.990 ден 17.990 ден

Нема на залиха

Бренд

Ширина

60cm

 • Aспиратор
 • Моќност:150W
 • Капацитет:577m3/h
 • Мотор:1
 • Брзини:3
 • Алуминиумски филтер
 • Осветлување:2
 • Широчина:60cm
 • Боја : бел