-12%
, , ,

BEKO HSA 32530 N

Beko

 • Енергетска класа:F
 • Нето капацитет:298L
 • Димензии:86x110x73cm

20.290 ден 22.990 ден

 • Хоризонтален замрзнувач
 • MinFrost®
 • Брзо замрзнување
 • Енергетска класа:F
 • Нето капацитет:298L
 • Капацитет на замрзнување:13.5kg/24h
 • Автономија без електрична енергија:24h
 • Потрошувачка на енергија дневно:0.7kWh
 • Потрошувачка на енергија годишно:288kWh
 • Максимална надворешна температура на околината:43 ° С
 • Минимална температура на надворешната средина:10 ° С
 • Ниво на бучава:40 dBA
 • Димензии:86×110.5×67.5cm
Бренд

Ширина

110cm