, ,

BEKO HSA 40530 N

Beko

 • Енергетска класа:F MinFrost®
 • Капацитет: 360L
 • Димензии (ШхВxД):  129×86×67,5 cm

24.990 ден

 • Хоризонтален замрзнувач
 • MinFrost®
 • Брзо замрзнување
 • Заклучување
 • Енергетска класа:F
 • Нето капацитет:360L
 • Капацитет на замрзнување:16.3kg/24h
 • Автономија без електрична енергија:24h
 • Потрошувачка на енергија дневно:0.8kWh
 • Потрошувачка на енергија годишно:313kWh
 • Максимална надворешна температура на околината:43 ° С
 • Минимална температура на надворешната средина:10 ° С
 • Ниво на бучава:40 dBA
 • Димензии:86x129x67.5cm
Бренд