-8%
, ,

BEKO HTV8716 XO

Beko

 • Енергетска класа:D(A)
 • Капацитет:8kg перење
 • 5kg сушење
 • Вртежи:1400 врт./min
 • Програми:15

30.490 ден 32.990 ден

Брзина на центрифуга

1400

Бренд

Инвертер мотор

Да

Капацитет(kg)

8kg

Енергетска ефикасност

A

 • Prosmart Inverter мотор
 • Полнење:фронтално
 • Енергетска класа:D(A)
 • Капацитет:8kg перење,5kg сушење
 • Вртежи:1400 врт./min
 • Програми:15
 • Digital display
 • Ниво на бучава:56/64dB
 • Димензии:84x60x59cm