, ,

BEKO MGB 25333 X

Beko
Availability:

Нема на залиха


 • LCD дисплеј
 • Капацитет:25L
 • 5 нивоа
 • 8 функции
 • Автоматско готвење

16.990 ден

Нема на залиха

Бренд

 • Микробранова печка
 • LCD дисплеј
 • Моќност:900W
 • Моќност на грил:1000W
 • Капацитет:25L
 • 5 нивоа
 • 8 функции
 • Автоматско одмрзнување
 • Дигитален тајмер
 • Автоматско готвење
 • Тајмер 95 мин