, ,

BEKO MGB23313B

Beko
Availability:

Нема на залиха


 • Дигитален тајмер
 • Максимална моќност:900 W
 • Моќност на скара:1200W
 • 5 нивоа на моќност
 • 6 функции
 • Капацитет:23L
 • Автоматско одмрзнување
 • Брз старт
 • Дигитален тајмер
 • ChildLock
 • Димензии: 39×59.5×36.5

16.990 ден

 • Дигитален тајмер
 • Максимална моќност:900 W
 • Моќност на скара:1200W
 • 5 нивоа на моќност
 • 6 функции
 • Капацитет:23L
 • Автоматско одмрзнување
 • Брз старт
 • Дигитален тајмер
 • ChildLock
 • Димензии: 39×59.5×36.5
Бренд