-14%
, ,

BEKO MGB25332BG

Beko

  • Електронско управување
  • LCD дисплеј
  • Моќност:900W
  • Моќност на грил:1000W
  • Капацитет:25L
  • Child Lock
  • Дигитален тајмер

15.490 ден 17.990 ден

Бренд

Особини

Тип на уред: Built-in
Капацитет на внатрешноста (L): 25 L
Микробранова моќност (W): 900 W
Тип на контроли: Ротирачки, На Допир
Вртлив тањир:
Вграден дисплеј:
Боја на производот: Black, Stainless steel
Моќност на грилот: 1000 W
Број на нивоа на јачина: 5
Големина на тањирот (mm): 31.5 cm
Внатрешно осветлување:
Тип на дисплеј: LED
Вграден часовник: Y
Clock type: Electronic
Тајмер:

Функции и програми за готвење

Грил:
Функција за одмрзнување (Defrost):

Тежина и димензии

Широчина (mm): 595 mm
Длабочина (mm): 392 mm
Висина (mm): 388 mm
Тежина: 18.5 kg