-25%
, ,

BEKO RCNA 366 E40 ZXBN

Beko

 • Нето капацитет:  324L(215L/109L)
 • Димензии: 185.2×59.5x67cm
 • Eнергетска класа : E

26.990 ден 35.990 ден

 • Total No-Frost
 • HarvestFresh – имитира 24-часовниот сончев циклус во фиоката за зеленчук задржувајќи ги витамините подолго
 • EverFresh + –     Свежо овошје и зеленчук до 30 дена
 • CoolRoom® – Свежо месо, риба и млечни производи подолго
 • Сад за коцки мраз
 • LED осветлување®
 • Енергетска класа:Е
 • Нето капацитет:324L
 • Капацитет на замрзнување:5-24kg/h
 • Капацитет на фрижидерот:215L
 • Капацитет на замрзнувачот:109L
 • Потрошувачка на енергија годишно:249kWh
 • Потрошувачка на енергија дневно:0.7kWh
 • Ниво на бучава:38dB
 • Димензии:185.2×59.5x67cm
Бренд

Ширина

60cm

Висина на фрижидер

од 180cm до 199cm

Енергетска ефикасност

E