-14%
, ,

BEKO RCSA330K30XPN

Beko

 • Нето капацитет: 300L(205L/95L)
 • Димензии: 185.1×59.5×59.2cm
 • Енергетска класа:F
 • Потрошувачка на енергија годишно:287kWh

21.490 ден 24.990 ден

 • LED осветлување
 • Енергетска класа:F
 • Нето капацитет:300L
 • Капацитет на фрижидерот:205L
 • Капацитет на замрзнувачот:95L
 • Капацитет на замрзнување:5kg/24h
 • Автономија:18h
 • Потрошувачка на енергија дневно:0.732kWh
 • Потрошувачка на енергија годишно:287kWh
 • Ниво на бучава:39dB
 • Димензии:185.1×59.5×59.2cm
Бренд

Ширина

60cm

Висина на фрижидер

од 180cm до 199cm

Енергетска ефикасност

F