, ,

BEKO RCSA 406 K30 W

Beko
Availability:

Нема на залиха


  • Енергетска класа:A++
  • Нето капацитет:386L
  • Потрошувачка на енергија годишно:247kWh
  • Ниво на бучава:39dB
  • Димензии:202.5×59.5x67cm

25.990 ден

Бренд

Ширина

60cm

Висина на фрижидер

над 199cm

Енергетска ефикасност

A

  • Енергетска класа:A++
  • Нето капацитет:386L
  • Потрошувачка на енергија годишно:247kWh
  • Ниво на бучава:39dB
  • Димензии:202.5×59.5x67cm