-9%
, ,

BEKO RCSA330K30WN

Beko

 • Нето капацитет: 300L(205L/95L)
 • Димензии: 185.1×59.5×59.2cm
 • Капацитет на замрзнување:4.3kg/24h
 • Енергетска класа:F
 • Ниво на бучава:39dB

19.990 ден 21.990 ден

Бренд

Ширина

60cm

Висина на фрижидер

од 180cm до 199cm

 • Комбиниран фрижидер
 • LED осветлување
 • MinFrost®
 • Енергетска класа:F
 • Нето капацитет:300L
 • Капацитет на фрижидерот:205L
 • Капацитет на замрзнувачот:95L
 • Капацитет на замрзнување:4.3kg/24h
 • Автономија:18h
 • Потрошувачка на енергија дневно:0.8kWh
 • Потрошувачка на енергија годишно:287kWh
 • Ниво на бучава:39dB
 • Димензии:185.1×59.5×59.2cm