-16%
, ,

BEKO RDNE 505 E30 DZMN

Beko

 • Нето капацитет: 451L(344L/107L)
 • Димензии: 185x70x70.5cm
 • Енергетска класа: F
 • Ниво на бучава: 39dB

38.690 ден 45.990 ден

 • ProSmart Инвертер компресор
 • NeoFrost двојно ладење
 • Диспанзер за вода
 • HarvestFresh – имитира 24-часовниот сончев циклус во фиоката за зеленчук задржувајќи ги витамините подолго
 • Екран на допир
 • LED осветлување
 • Сад за коцки мраз
 • Реверзибилна врата
 • Долготрајни стаклени полици
 • Енергетска класа:F
 • Нето капацитет:451L
 • Нето волумен на ладење:344L
 • Нето волумен на замрзнувачот:107L
 • Капацитет на замрзнување:6kg/24h
 • Автономија:15h
 • Потрошувачка на енергија годишно:322kWh
 • Дневна потрошувачка на енергија:0.88kWh
 • Ниво на бучава:39dB
 • Димензии:185x70x70.5cm
Бренд

Ширина

70 cm

Висина на фрижидер

од 180cm до 199cm

Енергетска ефикасност

F