, ,

BEKO RDSA 180 K30 WN

Beko
Availability:

Нема на залиха


 • Енергетска класа:F
 • Нето капацитет:176L(130/46)
 • Потрошувачка на енергија годишно:231kWh
 • Димензии:124x54x57.4cm

13.990 ден

 • LED осветлување
 • Капацитет за јајца:6
 • Број на полици:4
 • Енергетска класа:F
 • Нето капацитет:176L
 • Капацитет на фрижидерот:130L
 • Капацитет на замрзнувачот:46L
 • Капацитет на замрзнување:2.5kg/24h
 • Потрошувачка на енергија дневно:0.634kWh
 • Потрошувачка на енергија годишно:231kWh
 • Автономија:16h
 • Ниво на бучава:38dB
 • Димензии:124x54x57.4cm
Бренд

Ширина

54cm

Висина на фрижидер

од 120 до 180 cm