-11%
, ,

BEKO RDSA 240 K30 WN

Beko

 

 • Енергетска класа:F
 • Нето капацитет:223L(177/46)
 • Димензии:146.5x54x57.4cm

11.990 ден 13.490 ден

  • MiniFrost
  • Број на стаклени полици:4
  • LED осветлување
  • Енергетска класа:F
  • Нето капацитет:223L
  • Капацитет на фрижидерот:177L
  • Капацитет на замрзнувачот:46L
  • Капацитет на замрзнување:2.1kg/24h
  • Потрошувачка на енергија годишно:228kWh
  • Автономија:13h
  • Ниво на бучава:38dB
  • Димензии:146.5x54x57.4cm
Бренд

Ширина

54cm

Висина на фрижидер

од 120 до 180 cm

Енергетска ефикасност

F