-15%
, ,

BEKO RDSA240K30SN

Beko

 • Нето капацитет: 223L(177L/46L)
 • Димензии: 146.5x54x57.4cm
 • Енергетска класа: F

14.490 ден 16.990 ден

Бренд

Ширина

55cm

Висина на фрижидер

од 86cm до 159cm

Енергетска ефикасност

A

 • MiniFrost
 • Капацитет за јајца:6
 • Led Illumination®
 • Енергетска класа:F
 • Нето капацитет:223L
 • Капацитет на фрижидерот:177L
 • Капацитет на замрзнувачот:46L
 • Капацитет на замрзнување:2.1kg/24h
 • Потрошувачка на енергија дневно:0.6kWh
 • Потрошувачка на енергија годишно:228kWh
 • Автономија:13h
 • Ниво на бучава:38dB
 • Димензии:146.5x54x57.4cm