, ,

BEKO RDSA310M30SN

Beko
Availability:

Нема на залиха


 • Нето капацитет: 306L(237L/69L)
 • Димензии: 175×59.5×59.2cm
 • Енергетска класа: F
 • Ниво на бучава: 39dB

21.990 ден

Нема на залиха

 • MinFrost®
 • Led осветлување
 • Енергетска класа:F
 • Нето капацитет:306L
 • Капацитет на фрижидерот:237L
 • Капацитет на замрзнувачот:69L
 • Потрошувачка на енергија годишно:260kWh
 • Потрошувачка на енергија дневно:0.726kWh
 • Ниво на бучава:39dB
 • Димензии:175×59.5×59.2cm
Бренд

Ширина

60cm

Висина на фрижидер

од 120 до 180 cm

Енергетска ефикасност

F

 • MiniFrost
 • Капацитет за јајца:6
 • Led Illumination®
 • Енергетска класа:F
 • Нето капацитет:223L
 • Капацитет на фрижидерот:177L
 • Капацитет на замрзнувачот:46L
 • Капацитет на замрзнување:2.1kg/24h
 • Потрошувачка на енергија дневно:0.6kWh
 • Потрошувачка на енергија годишно:228kWh
 • Автономија:13h
 • Ниво на бучава:38dB
 • Димензии:146.5x54x57.4cm