-5%
, , ,

BEKO RFNE312E43XN

Beko

 • Вертикален замрзнувач
 • ProSmar Инвертер компресор
 • Total NoFrost
 • LED дисплеј
 • Реверзибилна врата
 • Кристални полици со висока отпорност
 • ЕКО функција
 • Енергетска класа:E
 • Нето капацитет:282L
 • Број на фиоки:6
 • Сад за мраз
 • Дневен капацитет на замрзнување:19/24kg
 • Годишна потрошувачка на енергија:249kWh
 • Потрошувачка на енергија дневно:0,6kWh
 • Ниво на бучава:38dB
 • Димензии:185.5×59.5×65.5cm

37.990 ден 39.990 ден

 • ProSmar Инвертер компресор
 • Total NoFrost
 • Енергетска класа:E Нето капацитет:282L
 • Ниво на бучава:38dB
 • Димензии:185.5×59.5×65.5cm
Бренд

Ширина

60cm