-17%
, ,

BEKO RSSE 415 M33DSN

Beko

  • Енергетска класа:F
  • Нето капацитет:367L
  • Потрошувачка на енергија годишно:148kWh
  • Ниво на бучава:38dB
  • Димензии:171.4×59.5×65.5cm

22.490 ден 26.990 ден

  • Енергетска класа:F
  • Нето капацитет:367L
  • Потрошувачка на енергија годишно:148kWh
  • Ниво на бучава:38dB
  • Димензии:171.4×59.5×65.5cm
Бренд

Ширина

60cm

Енергетска ефикасност

F