,

BEKO TKM2940K

Beko
Availability:

Нема на залиха


  • Моќност:600W
  • One Touch Control
  • Cook Sense bouble detection system
  • Заштита од претекување
  • Звучен сигнал за завршување на процесот

3.690 ден

Нема на залиха

Бренд

  • Моќност:600W
  • One Touch Control
  • Cook Sense bouble detection system
  • Заштита од претекување
  • Звучен сигнал за завршување на процесот