-8%
, ,

BEKO VCO 42701 AB

Beko

 • Моќност:750W
 • Капацитет на вреќа:1.8L
 • Вшмукувачка моќ: 180W
 • HEPA Филтер
 • Ниво на бучава: 75dB

5.990 ден 6.490 ден

 • Правосмукалка
 • Моќност:750W
 • Капацитет на вреќа:1.8L
 • Вшмукувачка моќ: 180W
 • HEPA Филтер
 • Индикатор за садот со прав
 • Потенциометар на куќиштето
 • Телескопска цевка
 • Ниво на бучава: 75dB
 • Должина на кабелот: 6m
Бренд

Моќност

750W

тип на правосмукалка

Боја

Црна

 • Моќност:2100W
 • Капацитет на вреќа:2.5L
 • Вшмукувачка моќ: 250W
 • Потенциометар на куќиштето
 • Телескопска цевка
  Додаток за домашни миленици
  Додаток за теписи
  Додаток за гарнитури
 • Индикатор за садот со прав
 • Ниво на бучава: 86dB
 • Должина на кабелот: 5m