-17%
, , ,

BEKO VRT 51225 VB

Beko

 • Моќност:150W
 • Моќност на вшмукување:25 W
 • Напон на батерија:25.2 V
 • Капацитет:0.55L
 • Време на работа:45 Мин
 • Време на полнење:4 – 5 часа
 • Тип на мотор:DC
 • Индикатор за батерија
 • Ниво на бучава:80 dBA
 • Тип на батерија:Литиум јон

9.990 ден 11.990 ден

 • Моќност:150W
 • Моќност на вшмукување:25 W
 • Напон на батерија:25.2 V
 • Капацитет:0.55L
 • Време на работа:45 Мин
 • Време на полнење:4 – 5 часа
 • Тип на мотор:DC
 • Индикатор за батерија
 • Ниво на бучава:80 dBA
 • Тип на батерија:Литиум јон
Бренд

Моќност

150 W

тип на правосмукалка

 • Моќност:2600W
 • Вмукувачка моќ:400W
 • Капацитет на вреќа:4L
 • Индикатор за полна вреќа
 • Телескопска цевка
 • Микро филтер
 • Должина на кабел:6m
 • Опција платнена и хартиена вреќа
 • Посебно прилагoдлива за лица со алергии