-4%
, ,

BEKO WTV 9612 XS

Beko

 • Енергетска класа:B
 • Капацитет:9kg
 • Вртежи:1200 врт./min
 • Pro Smart™ инвертер мотор

22.990 ден 23.990 ден

 • Prosmart Инвертер мотор
 • Технологија со пареа
 • OptiSense
 • Полнење:фронтално
 • Дигитален дисплеј
 • Енергетска класа: B
 • Капацитет:9kg
 • Вртежи:1200 врт./min
 • Програми:15
 • Годишна потрошувачка на енергија:195kWh
 • Годишна потрошувачка на вода:11659L
 • Автоматско подесување на вода
 • Ниво на бучава:72dB
 • Димензии:84x60x64cm
Бренд

Брзина на центрифуга

1200

Капацитет(kg)

9kg

Инвертер мотор

Да

Енергетска ефикасност

B