, ,

BEKO WTV 7622 XCW

Beko
Availability:

Нема на залиха


 • Енергетска класа:A+++
 • Капацитет:7kg
 • Вртежи:1200 врт./min
 • Програми:15
 • Дигитален дисплеј
 • Fast+™
 • OptiSense®
 • Одложен почеток
 • Потрошувачка на вода годишно:9899L
 • Потрошувачка на енергија годишно:173kWh
 • Ниво на бучава:63/77dB
 • Димензии:84x60x50cm

21.990 ден

Бренд

Брзина на центрифуга

1200

Капацитет(kg)

7kg

Инвертер мотор

Не

Енергетска ефикасност

A

 • Енергетска класа:A+++
 • Капацитет:7kg
 • Вртежи:1200 врт./min
 • Програми:15
 • Дигитален дисплеј
 • Fast+™
 • OptiSense®
 • Одложен почеток
 • Потрошувачка на вода годишно:9899L
 • Потрошувачка на енергија годишно:173kWh
 • Ниво на бучава:63/77dB
 • Димензии:84x60x50cm