-18%
, ,

BEKO WUE 6612D BA

Beko

 • Енергетска класа: E
 • Капацитет: 6kg
 • Вртежи:1200 врт./min
 • Димензии: 84x60x44cm

16.490 ден 19.990 ден

 • Полнење:фронтално
 • Енергетска класа:E
 • Капацитет:6kg
 • Вртежи:1200 врт./min
 • Програми:15
 • SteamCure®
 • GentleCare™ програма
 • Fast+™
 • AntiCrease+®
 • AquaWave®
 • Дигитален дисплеј
 • Заштита за деца
 • Заштита од прелевање
 • Автоматско прилагодување на количина на вода
 • Потрошувачка на вода годишно:8799L
 • Потрошувачка на енергија годишно:152kWh
 • Ниво на бучење:62dB
 • Димензии:84x60x44cm
Бренд

Брзина на центрифуга

1200

Капацитет(kg)

6kg

Инвертер мотор

Да

Енергетска ефикасност

E

 • AquaFusion
 • Aquawave
 • LED приказ
 • Индикатор за затворање на врата
 • Енергетска класа:А+++
 • Капацитет:6kg
 • Вртежи:1000 врт./min
 • Програми:15
 • Заштита од прелевање на вода
 • Одложен почеток:3h,6h,9h
 • Ниво на бучава:63/75dB
 • Димензии:84x60x44cm