-20%
, ,

BEKO WUE 7511D XWW

Beko

 • Енергетска класа:Д
 • Капацитет:7kg
 • Вртежи:1000 врт./min
 • Број на програми 15

17.690 ден 21.990 ден

 • Полнење:фронтално
 • Енергетска класа: D
 • ProSmartInverter motor
 • Дигитален екран
 • Капацитет:7kg
 • Вртежи:1000 врт./min
 • Бучава: 72dBA
 • SteamCure®
 • Fast+™ функција
 • AntiCrease+® функција
 • AquaWave drum
 • XL Врата
 • Потрошувачка на енергија:173kWh
 • Потрошувачка на вода:9679L (л/годишно)
 • Димензии:84x60x49cm
Бренд

Брзина на центрифуга

1000

Капацитет(kg)

7kg

Инвертер мотор

Да

Енергетска ефикасност

A+++